• Redactie Furore

Furore 10 jaar!

Bijgewerkt: 18 feb 2020

Zaterdagmiddag waren het terras van de kantine en het veld weer prachtig versierd met ballonnen en vlaggen. Dat was vrolijk binnenkomen. Op het gras stond een springattribuut en om half vier begonnen de clubkampioenschappen. De opening van het nieuwe seizoen kon beginnen.


Mooi weer was het en langzamerhand werd het steeds drukker. Om 17.00 uur was de wedstrijd gepland tussen Furore 1, 2009, en Furore 1, 2019. De oude shirts van de gefuseerde verenigingen werden aangetrokken en na een kort praatje en het voorstellen van de teams, kon de wedstrijd beginnen. Het werd uiteindelijk 18-11 voor Furore 2019, maar het verschil werd pas gemaakt in de tweede helft. De wat oudere knarren van 2009, met respect, deden het nog best goed en het was best een aardige wedstrijd met begeleidend commentaar van Jasper.

In de rust kregen de clubkampioenen van de jeugd hun diploma uitgereikt onder luid applaus van het publiek. Rond half zeven nam onze voorzitter Monique, het woord en gaf een kort overzicht over de afgelopen 10 jaar en de groei en plannen voor de toekomst van onze bruisende vereniging. Daarbij stilstaand, dat het niet allemaal vanzelf gaat.

Eten, heerlijk eten, lange rijen, de band Jonas en bro's speelde fijne muziek. Het was goed toeven op het terras voor de kantine. Compliment voor het lekkere eten, de sfeer zat er goed in, op het veld werd nog druk een balletje geschoten en vele oude herinneringen werden opgehaald.


Regen kwam er ook nog, maar het terras was snel leeg, en in de kantine was het droog. De band speelde gewoon door en het werd ook weer droog, er werd buiten gedanst, zo ging dat nog een tijd door. Organisatie bedankt, het was een fijn feest voor de 10 jaar fusie van Furore en succes in de komende competitie.


Sibbeltje.


#furore #jubileum #feest

22 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
 

©2019 by K.V. Furore. Proudly created with Wix.com