• Redactie Furore

Verloten Tombola cadeaus

Bijgewerkt: 16 jun 2020

Hallo Furorianen,

In deze rare tijd is er veel niet doorgegaan: geen wedstrijden kijken, koffie doen in de kantine en lootjes kopen bij schoolkorfbaltoernooi. Gelukkig kunnen wij het laatste voor jullie oplossen.

Doordat wij in Februari al veel voorbereidend werk hebben gedaan voor de tombola van het schoolkorfbaltoernooi, zijn er in de kantine diverse prijzen die wij niet door kunnen schuiven naar volgend jaar. Dit zijn vooral cadeaubonnen van diverse winkels, visboer, kappers, juwelier, hobbywinkel, etc. Wij willen deze nu onder de leden, en een ieder die Furore een warm hart toedraagt, verloten.

Dit willen wij op de volgende manier doen: stuur een WhatsApp berichtje naar Yanis van den Berg (onze digitale held in deze) op 06 -12416552. Kies een nummer tussen 1 en 200.

Betaal 2,50 per lot via tikkie dat je krijgt van haar. De nummers staan dan op jouw naam. Mocht het zo zijn dat nummer er niet meer is, krijg je dat van haar door.

De prijzen liggen al genummerd, dus weet je snel of je geluk hebt. Wij doen dit van 3 juni tot 17 juni. Op deze manier proberen we toch wat van de  verloren opbrengst in de kas te krijgen.

HELPT U OOK MEE ????

De tombola commissie


324 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
 

©2019 by K.V. Furore. Proudly created with Wix.com