• Redactie Furore

Purmer 2 - Furore 3 (10-9)

Na de winst van vorige week van DSO 3 was het zondag tijd voor Purmer 2. Afgelopen week hadden zij net aan gewonnen van Sporting West dus ze stonden gelijk met ons in de competitie.


Het was erg vroeg.... vooral na een zaterdagavond die voor sommige tot in de late uurtjes was doorgegaan stonden wij om 10:00 klaar voor het eerste fluitsignaal. Yorick maakte zijn basis debuut samen met Jasper, Dionne en Kim in de aanval. Jurre, Danny, Lisanne en Liza verzorgde de verdediging. Al snel kwamen wij op een 5-1 achterstand. We maakte het spel erg groot. Een groot veld waren wij ook niet meer gewend. Door vertraging in de aanvallen konden de tegenstanders veel ballen afvangen in de verdediging. Na een kwartier speeltijd maakte Yorick en Kim plaats voor Bryan en Caro. De aanvallen duurde nu veel langer doordat er veel op de 2e kans werd gespeeld en er meer reboundkracht was. Helaas was de afronding niet goed waardoor wij de rust in gingen met een 6-2 achterstand.


De tweede helft hebben we het tempo omhoog gegooid waardoor er meer kansen gecreëerd werden. Vooral de dames wisten de korf te vinden en verzorgde alle doelpunten van de wedstrijd. In de laatste minuut scoorde wij nog de 10-9, maar helaas floot de scheidsrechter de wedstrijd daarna af.


Kortom, gebrek aan vechtlust en tempo..... hopelijk onze eerste en laatste dramatische wedstrijd van dit seizoen. Volgende week nemen wij het thuis om 13:00 op tegen KZ! Hopelijk zien wij jullie dan💪🏼💪🏼


Caro

73 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven