• Redactie Furore

Omzoom Furore


Oktober vorig jaar is er met een tv-uitzending een mooi bedrag gewonnen bij de Vriendenloterij. Dit bedrag was bedoeld voor de aanschaf van zonnepanelen en dat

gaat nu ook gebeuren. De materiaalcommissie vaardigde Paul, Martijn en Henk af, uiteraard in overleg met het bestuur, om met een plan te komen. Eerst kwam er een energiescan, via de Gemeente en toen daar de uitslag van bekend was, begin maart, kon het plan uitgewerkt worden. Een PowerPoint presentatie bracht veel duidelijkheid en het bestuur was positief, dus er kon een offerte gemaakt worden. Uiteindelijk worden er begin september a.s. 24 zonnepanelen geplaatst en dat is uiteraard een goede zaak. De zonnepanelen zijn dus gefinancierd door de mooie prijs van de Vriendenloterij.

Maar er is meer gebeurd op de Omzoom, begin van dit jaar hebben we als vereniging een prachtige prijs gewonnen van maar liefst 10 000,00 euro, club van de week Vriendenloterij. Bestemming, een jeu de boules baan aanleggen, na de nodige gesprekken van Peter, Rene, Hans en bestuur, was er toestemming om de baan aan te leggen. Antea, het bedrijf wat ook het sportpark heeft aangelegd, kreeg de opdracht. In de crisis kon het werk doorgaan en de baan ligt er nu. De baan wordt nog niet gebruikt, want ook hier gelden er de strenge regels.
Het onderhoud van de kunstgrasvelden en grasveld, de greppel, het onkruid, de perken en het kleine onderhoud enz. is vanaf half maart gestart en gaat de zomer gewoon door. Wel op gepaste afstand van elkaar, zodat we hopen, dat ergens in augustus alles weer kan starten.

Na bijna vier jaar is er eindelijk een begin gemaakt met de toegangsweg, de oude weg is er niet meer en het fietspad is een stuk doorgetrokken.

In ieder geval nu al een verbetering.

Materiaalcommissie, G.O.Ploeg, Bestuur.

Hans, Paul en Oene.

166 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
 

©2019 by K.V. Furore. Proudly created with Wix.com