• Redactie Furore

Nieuwe update Coronavirus

Beste leden, ouders/verzorgers van onze jeugdleden, donateurs en een ieder die Furore een warm hart toedraagt,

We zijn in rare tijden terecht gekomen, het Coronavirus heeft het land sociaal volledig lam gelegd en waar dit eindigt is nog redelijk onbekend.

Voor ons als KV Furore heeft dit een behoorlijke impact. We dachten twee weken geleden nog dat de zaal was afgeschreven, na de persconferentie van gisteravond waarbij de datum van 1 juni werd genoemd staan de zaken er nu heel anders voor. Ook de veldcompetitie is van de baan. Uiterlijk 6 april zal het KNKV een besluit nemen over het rangschikken inzake promotie- en degradatieregeling.

Deze maatregelen beperken zich niet alleen tot de competitie. Zo kan ook het Schoolkorfbaltoernooi (11 tot en met 15 mei) en het Pinksterkamp (29 mei tot en met 1 juni) geen doorgang vinden. Dit heeft voor ons als club niet alleen sociale gevolgen maar ook zeker financieel. Het Schoolkorfbaltoernooi levert een behoorlijk bedrag qua kantine opbrengsten, welke wij zullen missen op de balans. Tevens zijn de opbrengsten van de kantine logischerwijs tot nul gereduceerd. Ouders/verzorgers die de bijdrage voor het Pinksterkamp reeds voldaan hebben ontvangen deze zo spoedig van ons retour.

De reeds ingehuurde uren voor de maand maart ten behoeve van de zaaltrainingen en competitie zullen door Sportbedrijf Zaanstad, wegens onvoorziene omstandigheden, niet aan ons doorbelast worden. De verbruikersvergoeding van de velden en de kantine zullen we echter wel moeten afdragen.

Onze penningmeester heeft het scenario berekend en het ziet er naar uit dat we dit jaar een negatief eindsaldo op de balans hebben. Gelukkig heeft de vereniging voldoende liquiditeit om dit negatieve saldo op te vangen. We zullen, zodra er nieuws, is iedereen op de hoogte houden via een update. Let een beetje op elkaar en heel veel succes en gezondheid gewenst. Bestuur KV Furore Dave van Zonderen
44 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
 

©2019 by K.V. Furore. Proudly created with Wix.com