• Redactie Furore

Nieuwe trainer Furore 1

Even voorstellen... dit wordt de nieuwe trainer van Furore! 🤩


Voor het seizoen 2020 / 2021 ben ik gevraagd om het vlaggenschip van Furore te gaan begeleiden. Met een vereniging vol ambitie en een talentvolle spelersgroep wil ik graag een stap vooruit zetten


Ik ben een 49 jarige vader van 4 dochters en woon samen met mijn vriendin Fabia in Hoorn. Werksaam Hoorn is mijn werkgever, waar ik als leidinggevende in Enkhuizen verantwoordelijk ben voor een groep mensen met beperking die zorg draagt voor het schoonhouden van de stad.


Naast korfbal gaat veel aandacht naar mijn vriendin en kinderen. Met hen ontdek ik steden, landen en natuur. Ik heb een voorkeur voor de Curacaose keuken, lezen van oa thrillers en verrassende films.Mijn roots liggen in de jeugd bij ADOS. Na een periode bij Allen Weerbaar (nu AWDTV) heb ik 10 jaar lang BEP aangevoerd. Vervolgens in Capelle aan de IJssel bij KCC de uitdaging aangegaan om de KorfbalLeague te halen, waar ik ook na enkele jaren, op 37 jarige leeftijd mijn actieve korfballoopbaan heb beëindigd.


Op trainers- en coachvlak bij BEP heb ik een talentvolle jeugdgroep van de 1e klasse naar de hoofdklasse gebracht. Na een jaar Zaandam Zuid ben ik 5 jaar aan de slag geweest bij Apollo, waarmee ik de stap van de 3e klasse naar 1e klasse heb gemaakt. Vervolgens 2 jaar de selectie BEP trainen en momenteel weer aan de slag bij een leuke kleine vereniging van Zaandam Zuid.Nú Furore… ik heb zin in deze interessante uitdaging! Tot ziens langs de lijn of in kantine!


Yoram van de Boer


45 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
 

©2019 by K.V. Furore. Proudly created with Wix.com