• Redactie Furore

Furore 3 - DSO (A) 3 (17-12)

Het was zover! Na lang geen trainingen en wedstrijden konden wij weer een balletje gooien op het veld. Dit keer in een erg nieuwe samenstelling. In de wandelgangen zullen jullie wel van het nieuwe 3e gehoord hebben als ‘Team Bitterbal’. Bij deze naam denk je misschien dat meedoen belangrijker is dan winnen, maar niets is minder waar! Het team bestaat uit oud-leden van het eerste, tweede en derde, die erg fanatiek zijn, maar iets meer van hun vrije tijd willen genieten. Ook hebben wij zelfs twee nieuwe spelers erbij, namelijk Lisanne en Yorick! Lisanne zal voor de vereniging bekend zijn, maar Yorick nog niet. Yorick heeft in zijn jongere jaren voor Kieviten gespeeld. Is er een tijd uit geweest, maar nu back on track.


Na twee trainingen en een oefenwedstrijd was het tijd voor het altijd lastige DSO 3. Bij dit team lag de gemiddelde leeftijd iets hoger, maar zoals mijn oud trainster Evelien Kenter altijd zei: “onderschat je tegenstander nooit”. We gingen fanatiek de wedstrijd in en na een 0-1 achterstand waren we wakker geschud. Na een paar mooie goals van Lisanne, Jasper en Jurre bleven wij in de wedstrijd voorstaan. We gingen de rust in met 7-6, niet echt terecht gekeken naar niveau. Er werden veel kansen gecreëerd, maar de afronding... In de rust spraken we af dat we snel 4/5 punten los moesten komen. Zo gezegd, zo gedaan! Door meer op de tweede kans te spelen en het spel in beweging te houden kwamen we op 14-9. Sanne, Jasper, Caro en Danny maakte plaats voor Liza, Kim, Yorick en Steijn. Uiteindelijk hebben wij de wedstrijd uitgespeeld met 17-12. Een keurige uitslag voor het eerste potje!


Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de 3e helft, die wonnen wij gelukkig ruim! Volgende week treden wij om 10.00 aan tegen Purmer 3 en nemen wij hopelijk de punten mee naar Assendelft 💪🏼


Caro

116 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
 

©2019 by K.V. Furore. Proudly created with Wix.com