• Redactie Furore

Furore 1 - Rapid 1 (10-17)

Nerveuze start voor de ploeg van de Abraham

Waar het vorige seizoen abrupt werd beëindigt, stond op 5 september het nieuwe seizoen te wachten. Onder leiding van nieuwe trainer/coach, de Abraham, heeft de selectie een wisselvallige oefencampagne gespeeld. Het was erg wennen in de nieuwe samenstelling en was het team nog zoekende naar elkaar. Er werd een toernooi gespeeld bij Apollo en er waren op eigen terrein oefenwedstrijden tegen Exakwa, DTS en Helios. Daarnaast is er veel gesproken over de verwachtingen binnen de groep en waar wij als individu en geheel aan kunnen werken.

Voor de eerste speelronde kwam oude bekende van de club Richard Stolte met zijn nieuwe team Rapid op bezoek. Een ervaren team waar het vlaggenschip vorig seizoen ook  al de degens mee kruiste. Toen werd er met 11-9 verloren in Haarlem. De lege plekken die na afgelopen seizoen zijn ontstaan, zijn ingevuld door Kaylee, Yara, Thomas en Coen.

Zoals de titel al vermeld, begon het vlaggenschip nerveus. Binnen 3 minuten werden twee Rapid vrije ballen gepromoveerd tot doelpunt. 5 minuten later stond 0-5 op het scorebord en vond de Abraham het tijd voor een time-out. Heleen maakte het eerste doelpunt voor Furore in het nieuwe seizoen en verkleint het gat naar 1-5. Rapid gaat echter rustig en geroutineerd verder, de thee wordt opgezocht met een 3-11 achterstand. Kansen waren er zeker, afwerking was matig.

Sven opent de score in het tweede bedrijf. Scores verlopen de gehele tweede helft om-en-om. Het slotakkoord was voor Kaylee, met haar doelpunt wint het vlaggenschip de tweede helft maar verliest uiteindelijk de wedstrijd met 10-17.

Ondanks de nederlaag zijn er voldoende aanknopingspunten om ons als groep te ontwikkelen om gedurende het seizoen betere wedstrijden op de mat te leggen. Komende week gaan wij hard werken aan ons spel en de daarbij horende strafworpen om volgende week om 15.30 uur in Mijdrecht op te nemen tegen Atlantis.

Reserves uit het tweede en derde, bedankt!

De selectiespelers van Furore danken de supporters voor de steun en aanmoedigingen!


156 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
 

©2019 by K.V. Furore. Proudly created with Wix.com