• Redactie Furore

Atlantis 1 - Furore 1 (17-13)

Zaterdag 12 september moest Furore 1 aantreden in Mijdrecht tegen Atlantis 1. De opstelling van de uit ploeg was ongewijzigd en als wissels waren Chris, Rik, Anouk en Julia mee. Voor Furore was Atlantis een onbekende tegenstander die de week er voor wist te winnen van EKVA met 12-26. Een ploeg die 26 doelpunten weet te maken op het veld wordt natuurlijk nooit onderschat. Dus ging Furore het veld op met een zware opgave in het vooruitzicht.

Wederom begon Furore nerveus en dit resulteerde in een 7-2 tussenstand na een kwartier speeltijd. De uitploeg kon tot op dit punt geen vuist maken. De rebounds, afronding en passing was erg matig. De trainer besloot dus in de 20steminuut met een tussenstand van 7-3 dat het hoog tijd was voor een time-out. Na de time-out begon Furore steeds beter in het spel te komen en wist het de aanvallen van de tegenstander regelmatig te ontregelen. Uiteindelijk werd er gerust met een 8-5 ruststand.


Het einde van de eerste helft liet zien dat er zeker nog mogelijkheden lagen in deze wedstijd. In de rust werd het strijdplan voor de tweede helft opgesteld.


De tweede helft begon het eerste voortvarend en kwam direct terug tot een stand van 8-7. Daarna wisten beide ploegen een keer te scoren tot een 9-8 tussenstand. Bij de 10-8 vond de trainer het tijd om in te grijpen en bracht Chris in de ploeg voor Coen. Na deze wissel volgde de doelpunten elkaar snel op waarbij in eerste instantie geen van de beide ploegen het verschil kon maken en de stand werd naar 12-10 gebracht. Helaas haakte Furore hierna af en werd de stand 15-10. Furore bleef in de laatste minuten knokken maar wist de tegenstander nooit meer echt te naderen wat resulteerde in een 17-13 eindstand.


Na deze wedstijd zijn er genoeg verbeterpunten en positieve punten mee te nemen naar de volgende wedstrijd. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen thuis op de Omzoom om 15:30 uur tegen Haarlem.


Alle wissels en supporters van deze week bedankt. Het eerste hoopt volgende week punten te kunnen pakken onder aanmoediging van veel publiek.

126 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
 

©2019 by K.V. Furore. Proudly created with Wix.com